torstai 24. tammikuuta 2019

Palau de la Musica Catalana, Barcelona

Palau de la Musica on paikka, jonne kannattaa ehdottomasti suunnata! Tämä on ehkä instagram-kuvaajien lempipaikka, nimittäin musiikkitalon terassi on ihanan värikäs mosaiikein koristeltu pylvästerassi.

Itse musiikkitalo ulkoapäin ei välttämättä ole mikään hirveän ihmeellinen nähtävyys. Se seisoo pienellä kadulla ja sen julkisivu jää muiden talojen varjoon. Vierailu tässä paikassa on kuitenkin rahan arvoista, ainakin jos tykkää ihailla hienoa arkkitehtuuria. Miksei paikan päälle voisi mennä ihan vaikka oopperaakin tai muuta musiikki-esitystä kuuntelemaan.




Tälle kuuluisalle parvekkeelle/terassille pääsee kuitenkin vain ohjatussa kierroksessa ja käynti terassilla on todella lyhyt. Opastettu kierros oli ainakin omalla kohdallani oikein mukava elämys ja siitä sai paljon irti. Hintaa kierroksella oli noin 20€ ja otimme halvimman kierroksen liput. Itse esiintymistilakin oli aivan kerrassaan upea kaikkine yksityiskohtineen ja punaisine penkkeineen. Lähtisin itse tänne kiertämään, jos Barcelonassa historia kiinnostaa tai vaihtoehtoisesti valokuvaus.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti